logo

 


OM OSS

Marias Hästeri drivs av oss, Maria och Stefan Johansson.

Jag, Maria, har mer eller mindre hållit på med hästar i hela mitt liv. När jag var nio år fick jag min första ponny och sedan dess har det bara blivit fler och fler hästar. Sedan jag var 19 år har jag arbetat med hästar och genom åren har jag både ridit in och kört in många hästar. Efter ett tävlingsuppehåll så började jag starta med mitt par, Dinkel och Yochi, under 2012. tog några placeringar i MSV.Startade med paret i SM första gången 2013 och det resulterade i en bronsplats.från 2014 kom vi med i landslaget och försöker nu kvala till VM 2017 i Minden i Tyskland.

Jag har ridledarutbildning och är C-tränare i körning. Mellan åren 1996 och 2001 drev jag Sudergutarnas Ridskola tillsammans med en kollega. 2001 startade jag min egen verksamhet, Marias Hästeri.

Marias Hästeri finns på Skradarve Gård, där min man Stefan är 8e generationen lanbrukare med spannmål och vallproduktion. Stefan är den tekniske här på gården som tycker om att jaga på sin fritid.

Vår dotter Beatrice har vuxit upp med hästar och kunde i princip rida innan hon kunde gå. Nu jobbar hon med oss i stallet, ridlektioner och är den som har hand om unghästutbildningen inom ridning. Beatrice tävlar både dressyr och hoppning med skolans hästar. Victor, Rocco och Semla är de hästar som hon gillar bäst.

Alexander är killen som helst spelar dator. Vår son kan fixa det mesta här på gården och hugger gärna i där det behövs en extra hand. Nu går han på skola med skogsinriktning och jagar gärna på fritiden med Stefan.

 

 


Adress: Grötlingbo Skradarve 209

Vägbeskrivning: Följ väg 142 mot Burgsvik. Kör genom Hemse och Havdhem.
Ca 5 min efter Havdhem kommer du till Grötlingbo Kyrka där du svänger vänster mot EKE 6. Följ den vägen ca 900 m. I korsningen mot EKE 5 ser du vår skylt.
Sväng vänster in på vår infart. Följ vägen ca 200 m så är du på vår gård.
Parkera framför ridhuset.

Gotlands kommuns busstrafik

För mer information kontakta Maria på
telefon 073 637 49 65 eller skicka ett mejl till maria.skradarve@telia.com


 

 


HEM | NYTT | KÖRNING | HÄSTARNA | RIDSKOLA | RIDLÄGER | UTERITTER | RIDHUSET | OM OSS

Marias Hästeri: tel 073-637 49 65 maria.skradarve@telia.com