Jullov

Under Jullovet kommer vi hålla öppet vissa dagar för Privata alternativ.
Så som lektioner enskilda och i grupp, uteritter och körning.

Mejla/smsa till Maria 073-637 49 65 vid frågor/intresse. 

en ide, ska vi anordna maskeradhopp den 4/1? 

im


Gotland är en av de där platserna på jorden som gör sig bäst till häst. 
Kom till oss och upplev några av öns vackraste ridvägar från sadeln.

Våra uteritter är skräddarsydda där du rider med din familj, dina kompisar eller helt själv. Du väljer hur länge ni vill rida. En timme eller ända upp till heldag. Vi håller det tempo som passar den minst vana i gruppen.
Vi rider längs mjuka åkervägar och på stigar genom gles tallskog. Korta stunder rider vi längs landsvägen, förbi gamla Gotlandsgårdar, stenmurar och väderkvarnar. Vid bra väder tar vi vägen ner till havet och rider genom vattnet.
När ni kommer tar en guide emot er och ni bekantar er med hästarna. Vi hjälps åt med att rykta, sadla och tränsa. Innan vi ger oss av provroder vi på ridbanan eller i ridhuset för att säkerställa att alla får en häst eller ponny som passar. Tillbaka i stallet så sköter vi om hästarna och klappar om dem som tack för turen.

Ring eller mejla så föreslår vi ridväg och tempo som passar alla i din grupp. Från en timme till heldag, den dag och den tid som passar er bäst.


Pris: En timmes / Två timmars / Tre timmars / Heldagstur med lunch.

1–3 pers:  1950:- / 2270:- / 2580:- / 4700:-
(pris för hela gruppen)

4 delt. el fler:   630:- / 740:-  / 840:- / 1525:-
(pris per person)För bokning och info ring: 
Maria på 073 637 49 65 eller mail maria.skradarve@telia.com

Så här kan en heldag se ut om alla i sällskapet kan galoppera.
Annars följer vi vägarna i den gångart som passar alla.
Din guide möter dig på gården kl 9. Du får bekanta dig med hästarna i stallet, rykta, sadla och tränsa. Innan vi ger oss av provrider vi på ridbanan eller i ridhuset för att säkerställa att alla får en häst eller ponny som passar.
Vi rider längs mjuka åkervägar som gjorda för galopp, på stigar som vindlar genom skogen, förbi lambgift med agtak samt gravrösen och fornborg från järnåldern. Lagom till lunch är vi framme vid Kattlunds medeltida gård där vi kan släppa hästarna i små hagar medan vi själva äter lunch. Om vädret inte skulle vara det bästa äter vi inne i stensalen, annars dukas det upp ute i den stenmursomgärdade örtagården. Vi hinner med en kort titt på gården, som i dag är ett museum. På eftermiddagen rider vi till havet, där turen går genom vik och vass. Dagen avslutas med en lång härlig galopp längs en vindlande skogsväg med många mjuka kurvor. Rufsiga och varma efter galoppen kommer vi tillbaka till stallet ca 16.30 och sköter av våra hästar.

För mer info och anmälan: ring Maria 073-637 49 65 
eller e-post maria.skradarve@telia.com

HEM